Waarom een standaard convector radiator kopen?

Door admin 09-11-2018 0 Reacties

De kans is groot dat je, als je op zoek bent naar een nieuwe radiator voor je huis , dit type radiator waarschijnlijk al zult vervangen - maar er staat niets in het radiator boek (omdat er geen radiator boek bestaat) Waarin staat dat je ook kunt kijken naar een designradiator .

Het mooie van een paneelconvector (zoals de Thermrad compact 4 plus ) is dat, hoewel ze niet echt bijzonder zijn in vergelijking met hun designer radiatorbroers en -zussen, ze het goedmaken door hun vermogen om warmte snel en efficiënt te brengen naar een ruimte.

In een breed scala aan maten, is er zeker een enkele, dubbele of dubbele paneel plus convectorradiator in ons assortiment die al uw basisverwarmingsbehoeften heeft.

Ons oordeel? - Of u nu een radiator kiest voor zijn uiterlijk of zijn vermogen om snel op te warmen is echt afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, maar als een eenvoudige en betaalbare manier zoekt om uw radiatoren te vervangen, kunt u niet mis gaan door een keuze te maken voor een paneel convector radiator.

Standaard radiator

Deze radiatoren zijn in de volksmond ook wel paneelradiatoren, en zijn gewoonweg de meest bekende radiatoren. Wel is het van belang dat u het juiste formaat (afmetingen ) kiest, naast het gewenste / gevraagde vermogen. Zo weet u zeker dat u de radiator goed kunt plaatsen en dat deze past, en dat u de warmte krijgt die u nodig heeft in het vertrek waar u een nieuwe radiator wilt gaan plaatsen.