Badkamerradiator vervangen ?

Badkamer radiator voor vochtige ruimtes, en ideaal voor natte handdoeken

Stijlvol verwarmen in de badkamer met een mooie luxe uitstraling

Badkamerradiator vervangen ?

Weet je nog niet welke radiator je nodig hebt? Bekijk onze tips!

 


Badkamer radiatoren?

Naast het warm en behaaglijk houden van uw badkamer biedt de badkamer radiator en handdoekradiator nog twee functies: ze zijn geschikt voor vochtige ruimtes doordat een speciale coating hen beschermt tegen roest en corrosie. Daarnaast kunt u  er gemakkelijk uw handdoek over heen hangen zodat deze veel sneller droogt. (Omdat de warmteafgifte door de handdoek iets minder is, raden we aan om te kiezen voor een iets hoger vermogen) Wat is er lekkerder dan wanneer u uit bad stapt of onder de douche vandaan komt u een droge, warme handdoek tot uw beschikking heeft?

Badkamer radiatoren mooi en functioneel

Met een badkamer radiator heeft u niet alleen uw badkamer heerlijk op temperatuur, maar geniet u ook van een mooi design en een warme handdoek. Deze luxe hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij leveren betaalbare badkamerradiatoren die ook geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Deze handdoekradiatoren worden ook vaak designradiatoren of badkamer radiatoren genoemd.

 
De keuze van de badkamer radiator hangt overigens volledig af van uw stijl en smaak. Onze badkamer en handdoekradiatoren zijn verkrijgbaar met gebogen buizen, ronde buien of rechthoekige buizen. Voor ieder wat wils!
De benodigde capaciteit berekent u overigens eenvoudig met onze capaciteitsberekening
 
Wat is er nou fijner dan na een lekker warm bad of een heerlijke douche je af te kunnen drogen met een schone en warme handdoek in de badkamer?
Daarom zijn de meeste badkamerradiatoren zo ontworpen dat ze met gemak meerdere handdoeken kunnen drogen of verwarmen.
Daarbij komt dat de badkamerradiator zo is ontworpen dat het roet tegen gaat, en dus een lange levensduur hebben.
Veel handdoekradiatoren zijn verticaal te plaatsen, om zo een kleinere ruimte toch optimaal te kunnen verwarmen.
 
Als u slechts een kleine ruimte hebt om te verwarmen, is het mogelijk dat een verwarmd handdoekenrek het werk voor u kan doen. Ze kunnen in uw verwarmingssysteem worden  meegenomen, wat handig kan zijn wanneer u niet het hele systeem verandert.

Een badkamerradiator werkt het zelfde als een normale, maar is specifiek afgewerkt voor de badkamer. Zo heeft een badkamerradiator een speciale coating waardoor deze geschikt is voor vochtige ruimtes.  Badkamerverwarming

We hebben verschillende typen en modellen in ons assortiment en u kunt kiezen uit verschillende materialen.

 

Badkamer radiator om een handdoek te drogen

Is er iets beters dan een perfect opgewarmde handdoek als je uit bad of onder de douche stapt op die koude winterochtenden? Ons assortiment handdoekradiatoren biedt allerlei opties om uw badkamer te verwarmen en uw handdoeken tegelijkertijd te verwarmen. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende vormen en maten, zodat u ze kunt afstemmen op de stijl, vorm en grootte van uw badkamer. Al onze handdoekradiatoren zijn ontworpen om energiezuinig te zijn en gebruiken de minste ruimte om de meest mogelijke warmte te leveren. Badkamerverwarming

 

De belangrijkste ruimte om een ​​radiator te hebben is je badkamer, dus je verdient het om er een te hebben. Dat komt omdat er meestal kale keramische en koude tegelvloeren zijn en ventilatoren die de warmte opzuigen - plus die natte handdoeken die u na elk gebruik moet drogen. Het is dus duidelijk dat u de beste radiator nodig heeft die uw budget toestaat om schimmel stoppen.

In enkele gevallen is het plaatsen van een paneelradiator ook een prima oplossing, zorg echter wel voor voldoende ventilatie. Je wilt immers voorkomen dat een radiator gaat roesten.