Voor 16:00 uur besteld
Morgen in huis
Gratis bezorging 
Binnen heel Nederland

 

Kies zelf een leverdatum
Wat u uitkomt
Geen betaalkosten
Kosteloos betalen (gratis)
30 dagen retourrecht
Extra lange zichttermijn

Badkamer radiator kopen?

Badkamer radiator kopen?

Radiatoren voor in de badkamer, mooi en functioneel

Met een badkamer radiator of handdoekradiator heeft u niet alleen uw badkamer heerlijk op temperatuur, maar geniet u ook van een mooi design en een warme handdoek. Deze luxe hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij leveren goedkope radiatoren die ook geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Deze radiatoren worden ook vaak designradiatoren genoemd.


Een badkamerradiator werkt het zelfde als een normale radiator, maar is specifiek afgewerkt voor de badkamer. Zo heeft een badkamerradiator een speciale coating waardoor deze geschikt is voor vochtige ruimtes.  Badkamerverwarming


We hebben verschillende typen en modellen in ons assortiment en u kunt kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren.

Wij hebben voor elke badkamer een passende radiator, er zijn vele soorten en maten te verkrijgen


 

 



Badkamerradiator kopen

Naast het warm en behaaglijk houden van uw badkamer biedt de badkamerradiator en handdoekradiator nog twee functies: ze zijn geschikt voor vochtige ruimtes doordat een speciale coating hen beschermt tegen roest en corrosie. Daarnaast kunt u  er gemakkelijk uw handdoek over heen hangen zodat deze veel sneller droogt. (Omdat de warmteafgifte door de handdoek iets minder is, raden we aan om te kiezen voor een iets hoger vermogen) Wat is er lekkerder dan wanneer u uit bad stapt of onder de douche vandaan komt u een droge, warme handdoek tot uw beschikking heeft?

De keuze van de radiator hangt overigens volledig af van uw stijl en smaak. Onze badkamer en handdoek radiatoren zijn verkrijgbaar met gebogen buizen, ronde buien of rechthoekige buizen. Voor ieder wat wils!
De benodigde capaciteit berekent u overigens eenvoudig met onze capaciteitsberekening

Wat is er nou fijner dan na een lekker warm bad of een heerlijke douche je af te kunnen drogen met een schone en warme handdoek?
Daarom zijn de meeste badkamerradiatoren zo ontworpen dat ze met gemak meerdere handdoeken kunnen drogen of verwarmen.
Daarbij komt dat de badkamerradiator zo is ontworpen dat het roet tegen gaat, en dus een lange levensduur hebben.
Veel handdoekradiatoren zijn verticaal te plaatsen, om zo een kleinere ruimte toch optimaal te kunnen verwarmen.

Als u slechts een kleine ruimte hebt om te verwarmen, is het mogelijk dat een verwarmd handdoekenrek het werk voor u kan doen. Ze kunnen in uw verwarmingssysteem worden  meegenomen, wat handig kan zijn wanneer u niet het hele systeem verandert.

Badkamerradiator om een handoek te drogen

Is er iets beters dan een perfect opgewarmde handdoek als je uit bad of onder de douche stapt op die koude winterochtenden? Ons assortiment handdoekradiatoren biedt allerlei opties om uw badkamer te verwarmen en uw handdoeken tegelijkertijd te verwarmen. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende vormen en maten, zodat u ze kunt afstemmen op de stijl, vorm en grootte van uw badkamer. Al onze handdoekradiatoren zijn ontworpen om energiezuinig te zijn en gebruiken de minste ruimte om de meest mogelijke warmte te leveren. Badkamerverwarming