Voor 16:00 uur besteld
Morgen in huis *
Gratis bezorging
binnen heel Nederland
Zelf leverdatum kiezen
Welke dag u uitkomt
30 dagen retourrecht
Extra lange zichttermijn

 

 

CV ketel kopen? Nefit en Intergas

Toe aan een duurzame CV ketel?

Twee topmerken Nefit en Intergas

CV ketel kopen? Nefit en Intergas

CV ketel kopen?

 

Bent u aan een nieuwe CV-ketel toe? Voor een voordelige CV ketel kunt u bij Radiatorprijsvechter.nl ook terecht.

Zo ook voor voordelige onderdelen voor CV-ketels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben complete aansluitsets en CV-leidingen. Bovendien leveren wij binnen een werkdag en bezorgen gratis.

 

Is je verwarmingsketel aan vervanging toe en wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Radiatorprijsvechter.nl heeft een breed assortiment cv-ketels. Je staat er niet gelijk bij stil, maar dagelijks gebruiken wij warm water of zetten wij de verwarming aan, om het in huis aangenaam behaaglijk te hebben. Al onze CV-ketels komen rechtstreeks van de fabrikant, en voldoen aan de strengste normen en eisen.

 

 

 


Goedkope ketel gezocht?

Een nieuwe HR-ketel gaat gemiddeld 15 tot 20 jaar mee, mits goed onderhouden. Bij het vervangen van een cv-ketel wil je dus wel zeker zijn dat je de juiste keuze maak.

Radiatorprijsvechter.nl heeft gekozen om twee bekende merken aan te bieden, dit zodat wij ook zeker weten dat wij u kwaliteit kunnen bieden die u van ons en de cv-ketel verwacht.

Montage in eigen beheer? Geen probleem! Een HR-ketel van Nefit of Intergas koop je eenvoudig online bij Radiatorprijsvechter.nl

Altijd nieuwe cv-ketels rechtstreeks vanaf de fabrikant.

 

 

Wanneer een cv-ketel vervangen?

Gemiddeld gaat een cv-ketel 15 tot 20 jaar mee. Is uw ketel12 jaar of ouder en heeft uw problemen met uw verwarming? dan is het goed mogelijk dat ook uw cv-ketel aan vervanging toe is.

Veel voorkomende problemen met oude cv-ketels:

- CV-ketel lekt;
- CV- ketel bereikt niet snel genoeg de gewenste temperatuur;
- CV-ketel maakt vreemde geluiden;
- CV-ketel heeft regelmatig een storing
- Geen warm water tijdens douchen 

Heeft uw cv ook last van deze zaken? Dan is het is het verstandig om te kijken naar een nieuwe CV-ketel. U kunt er maar beter op tijd bij zijn, want wat als de cv-ketel het begeeft?

 

Hoeveel KW's heeft mijn CV-ketel nodig?

U wilt voldoende warmte in huis hebben, net als voldoende tapwater. Met de capaciteit van de ketel ook wel vermogen of belasting genoemd, weet u precies wat het vermogen van een cv-ketel is uitgedrukt in kilowatt (kW). 

 

Een vuistregel is dat een gemiddeld huishouden met een douche zonder ligbad kan volstaan met een vermogen tussen de 24 en 28 KW. Daarbij is een tapwater waarde van CW4 toereikend.

De CW waarde staat voor comfort warmwater, hoe hoger deze waarde, hoe meer liters warm water per minuut kan geven.

Indien er in uw huishouden een moderne grote douche is geplaatst met bijvoorbeeld een hele grote douchekop, of u heeft een heerlijk ligbad dan zou een ketel met 30KW tot 36 KW kunnen volstaan als deze een CW5 waarde heeft.

Indien u een woning heeft die boven gemiddeld groot is, en u meerdere badkamers heeft, welke ook nog eens gelijktijdig gebruikt worden, dan kunt u het beste kijken naar een ketel met een CW6 waarde om te zorgen dat er overal en altijd warm water in huis te verkrijgen is.