Voor 16:00 uur besteld
Morgen in huis *
Gratis bezorging
binnen heel Nederland
Zelf leverdatum kiezen
Welke dag u uitkomt
30 dagen retourrecht
Extra lange zichttermijn

 

 

Intergas cv ketel kopen?

intergas cv ketels

intergas cv ketels

Intergas cv ketel kopen?

Intergas CV ketels met hoog rendement

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement CV ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels. Intergas cv ketel kopen?


Weergegeven:   
Sorteren op:   

Intergas HRE 24/18 CW3 RF2 Kombi Kompakt CVketel

Intergas Kombi Kompakt HRE: de combiketel die gewoon alles kan.Zeer laag gasverbruikCompacte afmetingenVoorzien van RF-technologieEPC verlaging 0,19RF2 E Manager moduleA-Label PompVoorzien van zelflerende ECO standOpenTh..

€ 1.399,00 € 814,00 Excl. BTW: € 672,73

Intergas HRE A-Label 28/24 CW4 RF2 KOMPAKT CVKETEL

Intergas Kombi Kompakt HRE: de combiketel die gewoon alles kan. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR- ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert.De HRE 28/24 werkt zowel op e..

€ 1.439,00 € 876,00 Excl. BTW: € 723,97

Intergas HRE A-Label 36/30 CW5 RF2 KOMBI KOMPAKT CVKETEL

Intergas Kombi Kompakt HRE: de combiketel die gewoon alles kan. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR- ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert.De HRE 36/30 werkt zowel op e..

€ 1.599,00 € 960,00 Excl. BTW: € 793,39


Duurzame CV ketels

Bij Intergas Verwarming staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Deze HR-ketels dragen stuk voor stuk bij aan het verminderen van CO2-uitstoot door de zeer zuinige werking. Met het toepassen van een Intergas Kombi Kompakt kan in veel gevallen al een besparing gerealiseerd worden die ruimschoots ligt boven de door de overheid uitgesproken ambitie van een besparing van 20% op CO2-uitstoot per woning. Intergas cv ketel kopen? Intergas cv ketels zuinig in verbruik, en goedkoop in aanschaf.