Voor 16:00 uur besteld
Morgen in huis *
Gratis bezorging
binnen heel Nederland
Zelf leverdatum kiezen
Welke dag u uitkomt
30 dagen retourrecht
Extra lange zichttermijn

 

 

DRL E-Comfort KLIMA Elektrische radiator

DRL E-Comfort KLIMA radiator

DRL E-Comfort KLIMA

DRL E-Comfort KLIMA Elektrische radiator

Elektrische radiator

Een elektrische radiator die uw huis duurzaam verwarmt, geruisloos in- en uitschakelt en er ook nog eens uitziet als een stijlvol decoratiestuk. De DRL E-COMFORT KLIMA beschikt over al deze kwaliteiten. Hij is discreet, elegant en verspreidt een zachte, aangename warmte die het comfort in de ruimte naar een hoger niveau tilt. Via een gebruisvriendelijk display kunt u met uiterste precisie de gewenste temperatuur bepalen. Bovendien helpen de nieuwe energiezuinige toepassingen in het apparaat uw energiekosten laag te houden. De DRL E-COMFORT KLIMA is uitgerust met een unieke technologie die convectiewarmte combineert met stralingswarmte. Door dit duale systeem bent u gegarandeerd van een continue, prettige warmtesensatie.

 

 

Weergegeven:   
Sorteren op:   

Elektrische radiator DRL E-Comfort KLIMA 504 x 1010 1500 Watt

Elektrische radiator verwarmingDe E-Comfort Klima is een moderne, strakke en energiezuinige elektrische radiator en maakt deel uit van een 5-tal wandmodellen die in elk interieur toepasbaar zijn. Deze radiatoren zijn een..

€ 405,00 Excl. BTW: € 334,71

Elektrische radiator DRL E-Comfort KLIMA 504 x 1240 2000 Watt

Elektrische verwarming radiatorDe E-Comfort Klima is een moderne, strakke en energiezuinige elektrische radiator en maakt deel uit van een 5-tal wandmodellen die in elk interieur toepasbaar zijn. Deze radiatoren zijn een..

€ 447,00 Excl. BTW: € 369,42

Elektrische radiator DRL E-Comfort KLIMA 504 x 675 750W

RADIATOR BASIS SPECIFICATIESDe E-Comfort Klima is een moderne, strakke en energiezuinige elektrische radiator en maakt deel uit van een 5-tal wandmodellen die in elk interieur toepasbaar zijn. Deze radiatoren zijn eenvou..

€ 313,00 Excl. BTW: € 258,68

Elektrische radiator DRL E-Comfort KLIMA 504 x 790 1000 Watt

Elektrische radiator DRL-e KlimaDe E-Comfort Klima is een moderne, strakke en energiezuinige elektrische radiator en maakt deel uit van een 5-tal wandmodellen die in elk interieur toepasbaar zijn. Deze radiatoren zijn ee..

€ 354,75 Excl. BTW: € 293,18


Elektrische verwarming

De E-Comfort Klima is een eigentijds,  vlakke en energiezuinige elektrische radiator, die in elk interieur toepasbaar is. Deze radiatoren zijn snel en eenvoudig aan te sluiten, u hoeft enkel de stekker in het stopcontact te plaatsen waarna u een eenvoudig uw warmtebehoefte kunt programmeren. De radiatoren zijn voorzien van een in/uitschakelbare bewegingssensor, een open raam sensor en een weekprogramma waarmee de radiator automatisch in- of uitgeschakeld kan worden. Tevens is op het digitale display de mogelijkheid aanwezig om het verbruik per dag of week in te zien.