Evotouch

Evotouch wifi voedingsmodule voor wandmontage


Een wandmodule voor makkelijke wandmontage om de evotouch op een inbouwdoos aan de wand te plaatsen, inclusief netvoeding die in de inbouwdoos past.

Het pakket bestaat uit een adapter en een montageset. De adapter is geschikt om de 230 Volt aansluiting om te vormen.

Let op, er zijn geen Evohome pakketten beschikbaar met wandmontageplaat. Alle Evohome pakketten worden inclusief tafelstandaard geleverd. Wilt u het bedieningspaneel aan de wand, dan heeft u deze montageset nodig.


Wanneer u het Evohome bedieningspaneel aan de muur wilt ophangen door middel van een ATF600, maar daar geen plaats is voor de voedingstransformator, kunt u dit toch juist installeren door gebruik te maken van de aanwezige thermostaatdraad en de bijbehorende transformator (boven) bij de ketel te plaatsen. De thermostaatdraad wordt in dat geval gekoppeld van de muurplaat naar de transformator voor de stroomvoorziening. U kunt deze informatie ook terugvinden in de installatiehandleiding.


Overal ter wereld je verwarming bedienen, waar en wanneer je maar wilt kun je de gewenste temperatuur per radiator instellen. Naast de app, kun je natuurlijk ook de thermostaat bedienen met het Evotouch Wifi bedieningspaneel.


Kenmerken Thermostaat
ArtikelnummerFabrikant: ATF600
KleurWit
MerkHoneywell
Type productEvotouch wifi wandhouder
Voeding230 V
EAN5025121381703

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Radiator bestellen en retourrecht

Je hebt als consument de mogelijkheid de koopovereenkomst, binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel,  zonder opgave van redenen te annuleren. Het retourneren kun je zowel telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven.


Wettelijk is dit 14 dagen, wij hanteren zelfs 30 dagen, dit zien wij als een extra service, je koopt tenslotte niet elke dag een nieuwe radiator.

Bezorgen in Nederland  Altijd Gratis bezorging door heel Nederland
 
België  bezorgkosten  Voor België rekenen wij een kleine vergoeding van €15,- per bestelling,ongeacht de groote en hoeveelheid van de bestelling.

Evotouch wifi voedingsmodule voor wandmontage

  • € 69,60
  • € 45,40
  • Excl. BTW: € 37,52

Tags: Evotouch, wifi, voedingsmodule, wandmontage, 7720140, Evohome Honeywell, 5025121381703