Gratis offerte voor een complete CV installatie

De keuze van een CV installatie

Het aanschaffen van een c.v. installatie is niet eenvoudig. Welke installatie is geschikt voor uw woning? Hoe groot moet de capaciteit zijn, waar moeten de radiatoren komen en hoeveel? En dan hebben we het nog niet eens over de gecombineerde c.v. warmwater-installaties.

 

Laat het aan de vakman over, aan Radiatorprijsvechter. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een c.v. installatie die perfect aansluit op uw wensen, past bij uw woning en jarenlang comfortabele warmte levert.

Radiatorprijsvechter, de beste die goedkoop is.

We zijn goedkoop, omdat we rechtstreeks van de fabriek betrekken. Zodoende hebben we altijd keuze uit de laatste modellen met de nieuwste technieken. Zo stellen we c.v. installaties samen met de modernste techniek, tegen de laagst mogelijke prijs en volledig door ons gegarandeerd.

 

 

Radiatorprijsvechter is flexibel.

Bijna alles is mogelijk. Bij u thuis maken we een thermische analyse van de woning en bepalen met u de warmtebehoefte per vertrek. Zo komen we tot een installatievoorstel. Natuurlijk heeft u de keuze uit zelf installeren of kunt u het ons laten doen.

U heeft een nieuw huis waarin nog geen cv-installatie aanwezig is, of u bent aan het verbouwen en vervangt meteen de oude kachels voor een complete cv-installatie. Dan bent u bij Radiatorprijsvechter aan het juiste adres, ook als u de nieuwe cv-installatie zelf gaat monteren of hier een installateur voor heeft.

 

Want Radiatorprijsvechter levert ook complete cv-installaties zonder montage. De installatie kunt u dan in de verbouwing gewoon laten uitvoeren door uw installateur of zelf doen.

Ook voor zelfbouw cv-installaties geldt dat elke installatie precies “op maat” moet worden samengesteld. Daarom komt Radiatorprijsvechter graag bij u langs voor een begroting van alle onderdelen. De montage is daarbij dan niet inbegrepen.

Met Radiatorprijsvechter kunt u kiezen, zelf installeren of het aan de installatieteams van Radiatorprijsvechter overlaten. Radiatorprijsvechter uw landelijk opererende Installateur. Ons advies en de offerte zijn natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Imagem

Gratis offerte voor een complete installatie

U wilt graag een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor een complete CV-installatie.

(radiatoren, ketel en hulpmateriaal).

Om tot een goede begroting te kunnen komen, maken wij graag met u een afspraak.

 

In ongeveer 30 minuten kunnen wij de te verwarmen woning bekijken en met u de opties en keteltypen doorspreken.

Zo weet u precies en snel welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Waarbij u de ketel voor de helft van de prijs van ons krijgt!

U kunt ons bellen ☎ 0522-820906 of mailen, en wij gaan z.s.m. gratis voor u aan de slag.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte