Voor 16:00 uur besteld
Morgen in huis
Gratis bezorging 
Binnen heel Nederland

 

Kies zelf een leverdatum
Wat u uitkomt
Geen betaalkosten
Kosteloos betalen (gratis)
30 dagen retourrecht
Extra lange zichttermijn

Radiator aansluitmaterialen

Radiator aansluitmaterialen

Aansluitmaterialen voor uw centraleverwarming

U wilt uw radiator aansluiten of uw radiator vervangen? Bestel snel en eenvoudig het aansluitmateriaal voor uw radiator bij Radiatorprijsvechter. Wij hebben een breed assortiment radiator aansluitmateriaal.


Denk aan Radiatorknop , radiatorkraan, thermostatische kranen, voetventielen, onderblok, buizen, leidingen, koppelingen en ontluchtingssets.

Naast de aankoop van een nieuwe radiator, is het handig om te kijken welke aansluitmaterialen u bij de montage van uw radiator nodig heeft.

Komt u er niet uit wat u precies nodig heeft voor het aansluiten van de radiator? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Hoe sluit ik een radiator aan?

Wanneer je een radiator aansluit of vervangt, maakt je gebruik van diverse aansluitmaterialen. Welke aansluitmaterialen er zijn en waarvoor u deze aansluitmaterialen kunt gebruiken zie je op deze complete overzichtspagina.

Bij het aansluiten of vervangen van een radiator maakt je gebruik van onder andere: een radiatorkraan, thermostaatkraan, ontluchtingskraan (of ontluchtingsventiel), CV-buis, buisrozet, onderblok, knelpuntstuk en stromingsbuis

Alle aansluitmaterialen voor uw radiator koop je snel en goedkoop bij Radiatorprijsvechter.nl


Alle radiator onderdelen kopen?


Radiator verbindingssystemen maken het aansluiten van verwarmingselementen mogelijk dankzij de eigenschappen van buizen met een aluminium barrière tegen zuurstofdiffusie, zodat de aansluiting van alle verwarmingselementen veilig, eenvoudig en elegant is.

Betrouwbare aansluiting van individuele aansluitmaterialen zonder het gebruik van speciale en dure gereedschappen, helpen om de kosteneffectieve manier te bereiken om uw verwarmingssysteem permanent aan te sluiten.


Er bestaan veel mogelijkheden om uw radiator aan te sluiten. Van een eenvoudige radiatorkraan tot radiator onderblokken en buizen met koppelingen. Al het aansluitmateriaal vindt u in deze categorieën.

Wij hebben tevens complete aansluitsets samengesteld, om het u nog makkelijker te maken.

Niet alleen voor de installateur, maar ook de doe-het-zelver kan bij ons terecht voor alle losse aansluitmaterialen. 


Vragen? Of advies nodig over uw radiator aansluitmateriaal?

Weet u niet precies welk onderdeel u nodig heeft? Ons deskundig team staat voor u klaar met advies en beantwoord al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken per telefoon, e-mail of via de website