Radiatoren met een vlakke voorkant

Vlak met een glad oppervlak

Modern uitgevoerde verwarming

Radiatoren met een vlakke voorkant

Vlakke Radiatoren / convectoren met sierrooster en zijpanelen 


Een vlakke radiator is een model met mooie strakke vlakke afwerking zonder ribbels. Hierbij zijn de voorplaat en de zijpanelen vlak uitgevoerd. Het bovenrooster is meestal voorzien van mooi vormgegeven spijlen, om de warmteafgifte verder te optimaliseren. De complete aanblik zorgt voor een luxueuze uitstraling zonder in te leveren op het vermogen.

Weet je nog niet welke radiator je nodig hebt? Bekijk onze tips!Vlakke radiatoren kopen

Een vlakke radiator is de moderne uitvoering van een radiator zoals wij die kennen met de geribbelde kanten.  Vlakke radiatoren leveren het vermogen van een paneelradiator, echter dan vanuit een veel modernere radiator met een design dat in elk huis of kantoor een onopvallende maar toch aanwezige warmtebron  geeft.

Zo is er voor bijna elke situatie wel een vlakke radiator te vinden, of het nu gaat om een model voor het toilet, of juist voor een woonkamer, kantoor of een mooi ingerichte slaapkamer. De warmtebron in het vertrek kan onopvallend worden geplaatst, of juist als blikvanger om de luxe uitstraling te benadrukken.


Vlakke radiatoren in verticale en horizontale uitvoering

Wij hebben een aantrekkelijk assortiment vlakke radiatoren, waarbij een groot deel van het assortiment bestaat uit vlakke paneelradiatoren. Daarnaast hebben wij een mooie selectie vlakke verticale modellen geselecteerd om in onze webwinkel te voeren. De radiatoren die wij verkopen zijn alleen van de bekende merken zoals Henrad en Thermrad, dit is een bewuste keuze, daar kwaliteit de belangrijkste rol speelt in ons assortiment van vlakke radiatoren.


vlakke voorkant