Sale | Extra-goedkope-radiatoren

Uitverkoop van Radiatoren zelf ophalen

Sale

Sale | Extra-goedkope-radiatoren

Extra goedkope radiatoren in de uitverkoop

Op onze salepagina bieden wij producten aan tegen absolute dumpprijzen. Het betreft altijd nieuwe ongebruikte producten, welke bijvoorbeeld terug zijn gekomen wanneer een klant gebruikt maakt van het herroepingsrecht. Deze producten zijn alleen af te halen, wij verzenden deze producten niet.

U treft op deze pagina diverse producten welke wij uniek, tijdelijk, of seizoensgebonden aanbieden.

 

Let op! Op = Op      

Het kan voorkomen dat de verpakking open is geweest, echter is het product ten alle tijden ongebruikt en dus gloednieuw! Maar dan wel tegen een extreem lage prijs te koop.

Wij hanteren dan ook gewoon de gebruikelijke en volledige 100% fabrieksgarantie voor alle producten op deze pagina.

Deze producten kunt u alleen afhalen bij ons magazijn op afspraak.

 

 

 

Weergegeven:   
Sorteren op:   

Jaga Tempo wand 600 x 1400 type 21 5297 Watt

Jaga Tempo wand De Jaga Tempo is een moderne convectorradiator. Het design is strak en de voorzijde is vlak gelijnd. De Jaga Tempo maakt gebruik van de uniek Low H2O-techniek. Doordat de radiator maar 10% van de normale..

€ 426,65 € 299,00 Excl. BTW: € 247,11

Jaga Tempo wandradiator 500 x 1200 type 15 2673 Watt

Jaga Tempo De Jaga Tempo is een moderne convectorradiator. Het design is strak en de voorzijde is vlak gelijnd. De Jaga Tempo maakt gebruik van de uniek Low H2O-techniek. Doordat de radiator maar 10% van de normale wate..

€ 201,09 € 149,00 Excl. BTW: € 123,14


Radiator outlet

Soms krijgen wij en radiator van onze klanten terug, dit omdat elke klant bij ons 30 dagen heeft om een bestelling ongedaan te maken.

Dit heeft alles te maken met het recht van retour wat wij onze klanten via onze webwinkel bieden. De producten zijn nieuw, en vallen onder de volledige fabrieksgarantie bij Radiatorprijsvechter.nl

Echter is het te kostbaar deze radiatoren weer terug naar de fabriek te sturen, waardoor wij hebben besloten zo eens per kwartaal de radiatoren die wij in het magazijn bewaren in onze outlet/sale pagina van onze website te zetten.

Extreem goedkope radiatoren 

Zit er toevallig de maat tussen die u zoekt? Dan heeft u geluk en koopt u in de toch al voordelige webshop in radiatoren, nu uw nieuwe radiator extra goedkoop met hoge kortingen. Sale - Nieuwe extreem goedkope radiatoren aangeboden

Maar op = op !