Thermostaten voor verwarming

Thermostaat kopen?

Draadloos, Opentherm of een Slimme thermostaat

Thermostaten voor verwarming

 

 

Weergegeven:   
Sorteren op:   

Honeywell Chronotherm Touch klokthermostaat

De Honeywell chronotherm touch klokthermostaat is een programmeerbare klokthermostaat voor zwakstroom aan/uit-regeling van cv-toestellen. Groot Nederlandstalig display met touchscreen bediening in modern vormgegeven behu..

€ 141,00 € 132,94 Excl. BTW: € 109,87

Honeywell kamerthermostaat met Eco functie

De Honeywell kamerthermostaat type DT90 bedraad met Eco functie, digitaal 24.230 V is een elektronische kamerthermostaat voor sterkstroom aan/uit-regeling van o.a. cv-toestellen, stadswarmte, circulatiepomp en/of zoneafs..

€ 60,00 € 52,01 Excl. BTW: € 42,98

Honeywell Round modulerende kamerthermostaat

De Honeywell Round Modulation communiceert via het open therm protocol continu met uw CV-toestel. Hierdoor wordt de ingestelde kamertemperatuur zo efficient mogelijk behaald. De nieuwe generatie Round Thermostaten zijn v..

€ 53,51 € 49,95 Excl. BTW: € 41,28

Honeywell Round Wireless Modulation kamerthermostaat

Elektronische draadloze Honeywell kamerthermostaat. Eenvoudige bediening door te draaien aan de instelring. Prettig uitleesvenster. Werkt in combinatie met draadloze OpenTherm RF module voor bij de CV-ketel. Het duidelij..

€ 157,30 € 143,00 Excl. BTW: € 118,18

Nefit Easy connect module - Adapter

Nefit Easy control adapter sluit uw ketel slim aanEen slimme thermostaat van Nefit aansluiten op uw cv-ketel, Echter u heeft geen Nefit cv-ketel?Bestel dan deze Easy connet module samen met de Nefit easy slimme thermosta..

€ 45,85 € 32,00 Excl. BTW: € 26,45

Nefit klokthermostaat M-line Easy

De Nefit Mline Easy past niet alleen bij de meeste cv-ketels, maar ook bij elke woonstijl.Het zwartglazen display licht pas op als u in de buurt komt. De temperatuur veranderen en switchen tussen handbediening en klokpro..

€ 215,00 € 199,00 Excl. BTW: € 164,46


Thermostaat vervangen?

Een thermostaat is een schakelaar die schakelt op een vaste of een in te stellen temperatuur.

In het laatste geval is er sprake van een instelbare thermostaat. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een bepaalde temperatuur in een systeem te handhaven door iets aan of uit te schakelen, zoals het regelen van de mate van energie aan- of afvoer. 

Heb je een ouderwetse of een goed goed werkende thermostaat? Dan is dit het moment om voor een moderne thermostaat te keizen en te beginnen met het besparen van energie. Thermostaat uit voorraad leverbaar Slimme Thermostaat. Slimme thermostaat kopen?

Wij hebben verschillende thermostaten:

230 Volt thermostaten

Draadloze thermostaten

OpenTherm thermostaten

Slimme thermostaten 

Thermostaat voor centraleverwarming

Radiatorprijsvechter.nl heeft een aantal kamerthermostaten in het assortiment, er zijn draadloze thermostaten en uitvoeringen die bedraad zijn, zo heb je modulerende thermostaten, aan/uit, en klokthermostaten. De temperatuur kun je automatisch instellen, maar ook handmatig bijstellen wanneer je de warmte in een bepaalde ruimte wil verhogen of verlagen.