Honeywell Evohome

Altijd de controle over uw verwarmingssysteem

Honeywell Evohome regelt uw verwarming per vertrek op afstand

Honeywell Evohome

Honeywel Evohome zoneregeling voor een comfortabele en energie besparende klimaat regeling. Het verdelen van ruimtes in gebieden (zones), en deze op basis van temperatuur wensen regelen, zodat geen onnodig energie verbruikt wordt voor ruimtes waar niemand aanwezig is, en dus geen warmte behoefte hebben. Dit is een uniek en handig systeem welke tevens op afstand met een app is te bedienen. 


Weergegeven:   
Sorteren op:   

Honeywell Evohome Wifi Radiatorpakket aan/uit

Op zoek naar een slimme thermostaat die ook nog je radiatoren per vertrek kan regelen?Dit kan met het complete Honeywell Evohome Wifi Radiatorpakket.Het Honeywell Evohome Radiatorpakket bestaat uitEvo Home (ATP924G3..

€ 524,15 € 499,95 Excl. BTW: € 413,18

Honeywell Evohome WIFI PAKKET AAN/UIT

Op zoek naar een slimme thermostaat die ook nog je radiatoren per vertrek kan regelen?Dit kan met het complete Honeywell Evohome Wifi pakket.Het Honeywell Evohome Radiatorpakket bestaat uitBedieningspaneel (ATC928G3..

€ 289,15 € 264,95 Excl. BTW: € 218,97

Honeywell Evohome WIFI Opentherm pakket

Op zoek naar een slimme thermostaat die ook nog je radiatoren per vertrek kan regelen?Dit kan met het complete Honeywell Evohome Wifi opentherm pakket.Het Honeywell Evohome Radiatorpakket bestaat uitBedieningspaneel..

€ 291,57 € 264,95 Excl. BTW: € 218,97

HONEYWELL EVOHOME HR92WE KNOPPEN PAKKET 4 STUKS !!

Radiatoren per vertrek regelen? Dit kan met het complete Honeywell Evohome HR92WE radiatorknop pakket 4 stuksDe voordelen van het Honeywell Evohome Radiatorpakket:DraadloosEenvoudig te integreren in EvoHome systeemIndivi..

€ 309,16 € 284,96 Excl. BTW: € 235,50

Honeywell Evohome radiatorthermostaatknop recht - HR92WE

Radiatoren per vertrek regelen? Dit kan met de Honeywell Evohome HR92WE radiatorknop Honeywell Evohome radiatorthermostaatknop recht, wit, aansluiting op radiatorafsluiter M30x1.5, bediening op afstand, voeler op af..

€ 85,95 € 73,89 Excl. BTW: € 61,07

Honeywell Evohome Gateway

Honeywell Evohome GatewayBedien uw draadloze verwarmingssysteem via internet met een smartphone of Tablet-PC. Maakt eenvoudig verbinding met de router thuis. De bijbehorende Ethernet-kabel wordt meegeleverd. Zo kunt u al..

€ 93,52 € 79,00 Excl. BTW: € 65,29

Honeywell Evohome Evotouch wifi voedingsmodule wandmontage

Evotouch wifi voedingsmodule voor wandmontageEen wandmodule voor makkelijke wandmontage om de evotouch op een inbouwdoos aan de wand te plaatsen, inclusief netvoeding die in de inbouwdoos past. Het pakket bestaat uit een..

€ 69,60 € 45,40 Excl. BTW: € 37,52

Honeywell Evohome DTS92A Draadloze kamerthermostaat

De Honeywell kamerthermostaat type DTS92A is een elektronische kamerthermostaat voor sterkstroom Hiermee is regeling van o.a. cv-toestellen, stadswarmte, circulatiepomp en/of zoneafsluiters met mogelijkheid tot naregelen..

€ 77,00 € 75,00 Excl. BTW: € 61,98


Evohome zoneregeling van Honeywell

Het Evohome-systeem biedt extra gemak en comfort, zeker als je ook andere kamers dan de woonkamer wilt verwarmen en je op afstand alvast kamers wilt voorverwarmen. De connected producten van Honeywell zijn compatibel met enkele toonaangevende smart home merken die vandaag de dag te verkrijgen zijn. Bespaar energie door uw verwarming in huis beter te regelen

Slimme zone-regeling voor elk verwarmingssysteem, evohome betekent dat u altijd de controle heeft over uw verwarmingssysteem - waar u ook bent. U kunt de Evohome aansturen  Gebruik uw smartphone om uw veiligheid- en verwarmingsysteem te monitoren en te regelen. Wanneer u wilt. Waar u wilt.

Het centrale punt is het evohome-bedienpaneel, waarmee u eenvoudig de temperatuur programmeert en bepaalt in elke kamer van uw huis - vanaf iedere plek in uw huis. Tot wel 30% besparen op uw stookkosten met energielabel A+++ 

 


Evohome aansluittabel 

Download aansluittabel Evohome 

Evohome brochure 

Download brochure Evohome