Voor 16:00 uur besteld

Volgende werkdag geleverd

Gratis bezorging 

Binen heel Nederland

 

Kies zelf een leverdatum

Wanneer het u uitkomt

Geen betaalkosten

Kosteloos betalen

30 dagen retourrecht

Extra lange zichttermijn

Thermrad radiatoren van de hoogste kwaliteit

Thermrad radiatoren: groot assortiment en de laagste prijzen

Al meer dan 25 jaar biedt Thermrad een warmte oplossing voor elke woon- of werksituatie. Het uitgebreide assortiment bestaat uit paneel-, design- handdoekradiatoren  met een zeer gunstig prijs-kwaliteitsniveau.

Thermrad radiatoren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, en worden op ultra moderne machines geproduceerd volgens de geldende Europese normen. De producten zijn duurzaam in gebruik, onderhoudsvrij en de metalen of aluminium delen van radiatoren zijn geschikt voor recycling en hergebruik.

Bij radiatorprijsvechter.nl kunt u voordelig Thermrad radiatoren en Henrad radiatoren kopen. De radiatoren van Thermrad en Henrad zijn zowel als traditionele horizontale radiator verkrijgbaar, als ook de ruimte-efficiënte verticale radiator. Bij alle compact radiatoren van Thermrad en Henrad zijn daarnaast ook de bovenkant en de zijkanten bekleed met sierlijsten en afdekprofielen. Dit vormt een naadloze en warmte doorlatende omkasting of behuizing. Zo zijn scherpe hoeken direct afgedekt waardoor de Thermrad en Henrad compact radiatoren zeer kindvriendelijk zijn.
Kindveilige Thermrad radiator

Bij alle compact radiatoren zijn de boven- en zijkanten bekleed met fraaie sierlijsten die samen de warmte doorlatende omkasting vormen. Deze warmte doorlatende sierlijsten geven de radiator niet alleen een mooi uiterlijk, maar dekken bovendien de scherpe hoeken en bovenkant af. De Thermrad compact radiatoren zijn door deze beschermende omkasting altijd kindveilig. Daardoor ook uitermate geschikt voor scholen en zorginstellingen. Thermrad radiator, een bewuste keuze.


Hoge kwaliteit radiator

Het productieproces vindt plaats op ultramoderne machines

Elke radiator wordt op 13 bar getest en is geschikt voor 10 bar werkdruk bij 110ºC

Thermrad radiatoren zijn duurzaam en onderhoudsvrij.


Eigentijdse kleur radiator

De oppervlakte afwerking is overeenkomstig met DIN-55900. Dat betekent dat de radiatoren achtereenvolgens worden ontvet, gefosfateerd, schoongespoeld, gedompeld in grondlak, gemoffeld bij 160ºC, elektrostatisch gepoederd in kleur RAL-9016 (zuiver wit) en opnieuw gemoffeld bij 210ºC. Thermrad


De waardering van www.radiatorprijsvechter.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 17 reviews.