Thermrad radiator van de hoogste kwaliteit

Thermrad radiatoren: groot assortiment

Kindveilige Thermrad radiator

Bij alle compact radiatoren zijn de boven- en zijkanten bekleed met fraaie sierlijsten die samen de warmte doorlatende omkasting vormen. Deze warmte doorlatende sierlijsten geven de radiator niet alleen een mooi uiterlijk, maar dekken bovendien de scherpe hoeken en bovenkant af. De Thermrad compact radiatoren zijn door deze beschermende omkasting altijd kindveilig. Daardoor ook uitermate geschikt voor scholen en zorginstellingen. Thermrad radiator, een bewuste keuze.

 

Hoge kwaliteit radiatoren 

Het productieproces vindt plaats op ultramoderne machines

Elke radiator wordt op 13 bar getest en is geschikt voor 10 bar werkdruk bij 110ºC

Thermrad radiatoren zijn duurzaam en onderhoudsvrij.


Eigentijdse kleur radiatoren

De oppervlakte afwerking is overeenkomstig met DIN-55900. Dat betekent dat de radiatoren achtereenvolgens worden ontvet, gefosfateerd, schoongespoeld, gedompeld in grondlak, gemoffeld bij 160ºC, elektrostatisch gepoederd in kleur RAL-9016 (zuiver wit) en opnieuw gemoffeld bij 210ºC

 

Ons assortiment Thermrad radiatoren

Bekijk al onze Thermrad radiatoren, wij hebben verschillende type radiatoren. Denk hierbij aan b.v horizontale thermrad radiatoren, en verticale Thermrad radiatoren.

Wij hebben echter ook mooie designradiatoren, en radiatoren van Thermrad voor de badkamer.

Hieronder hebben wij een klein overzocht van de verschillende soorten en type radiatoren van Thermrad:

 

Thermrad compact 4 plus radiatorenThermrad compact 4 plateau radiatoren
Thermrad super 8 compact radiatorenThermrad super 8 plateau radiatoren
Thermrad raamradiatoren 200mm hoogThermrad vertical radiatoren
Thermrad vertical plateau radiatorenThermrad verticale aluminium radiatoren
Thermrad alubasic radiatorenThermrad badkamerradiatoren basic 6


25 jaar Thermrad radiatoren

 Al meer dan 25 jaar biedt Thermrad een warmte oplossing voor elke woon- of werksituatie. Het uitgebreide assortiment bestaat uit paneel-, design- handdoekradiatoren  met een zeer gunstig prijs-kwaliteitsniveau. Thermrad radiatoren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, en worden op ultra moderne machines geproduceerd volgens de geldende Europese normen. De producten zijn duurzaam in gebruik, onderhoudsvrij en de metalen of aluminium delen van radiatoren zijn geschikt voor recycling en hergebruik.

Bij radiatorprijsvechter.nl kunt u voordelig Thermrad radiatoren kopen. De radiatoren van Thermrad zijn zowel als traditionele horizontale radiator verkrijgbaar, als ook de ruimte-efficiënte verticale radiator. Bij alle compact radiatoren van Thermrad zijn daarnaast ook de bovenkant en de zijkanten bekleed met sierlijsten en afdekprofielen. Dit vormt een naadloze en warmte doorlatende omkasting of behuizing. Zo zijn scherpe hoeken direct afgedekt waardoor de Thermrad compact radiatoren zeer kindvriendelijk zijn.