Voor 16:00 uur besteld
Morgen in huis
Gratis bezorging 
Binnen heel Nederland

 

Kies zelf een leverdatum
Wat u uitkomt
Geen betaalkosten
Kosteloos betalen (gratis)
30 dagen retourrecht
Extra lange zichttermijn

Verticale radiator kopen?

Verticale radiator kopen?

Verticaal te plaatsen radiatoren kopen?

Een verticale radiator die bij u past, vindt u bij ons altijd! Wij hebben een ruim assortiment goedkope radiatoren met een laagste prijs garantie.


Rechtopstaande radiator verticaal

Rechtopstaande radiatoren zijn radiatoren die smal en hoog zijn en nemen weinig ruimte in beslag. Vaak wordt voor een verticale radiator gekozen als een standaard maat niet mogelijk is. Er zijn veel mogelijkheden in soorten en maten verticale radiatoren. Wilt u een verticale radiator met een geribbelde plaat of een vlakke plaat? Of toch liever een designradiator die mooi aansluit bij uw interieur?


Verticale radiatoren, een strakke vormgeving voor harmonie en evenwicht in uw woonruimte met een plaatsbesparende eigenschap 
Verticale radiatoren als er weinig ruimte is

Verticale radiatoren zijn hoge smalle radiatoren die door de afmeting zeer praktisch zijn voor plaatsing in kleine ruimtes. 
De volledige hoogte van de ruimte wordt door deze verticale radiatoren benut waardoor al snel de juiste warmteafgifte behaald kan worden.


Een verticale radiator is een paneelradiator, maar dan verticaal uitgevoerd.

Door het gebruik van panelen, is het oppervlak van een deze radiator een stuk groter dan dat van een platte radiator. 
Dit maakt dat de paneelradiator veel warmte produceert en af kan geven.

Een verticale paneelradiator is ideaal voor het verwarmen van grote ruimten, produceert veel warmte en is verkrijgbaar in verschillende maten en types.
Verticale paneelradiatoren kunnen verticaal bevestigd worden, en zijn er in platte en geribbelde uitvoeringen.


Verticale uitvoeringen

Verticale radiatoren zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit A-merken zoals Thermrad, en Henrad verticale radiatoren. Het assortiment bestaat uit vlakke modellen zoals de Henrad Alto Plan en Thermrad Vertical Plateau of Henrad Alto Line  maar ook modellen met een geribbelde plaat zoals de Thermrad Verti Compact. Het aanbod verticale radiatoren is verkrijgbaar met een hoogte vanaf 1.80 meter, en loopt op tot 2,2 meter.


Maak optimaal gebruik van de beperkte ruimte op de muur en maak het uiterlijk van een erfgoedinterieur compleet met een prachtige gietijzeren verticale stijlradiator uit ons traditionele kolombereik.


Verkrijgbaar in een keuze uit glamoureuze afwerkingen en in een breed scala van maten, deze verticale radiatoren brengen een vleugje authenticiteit in uw leefruimte en voltooien de look die u probeert te bereiken.


Verticale radiatoren voor elke ruimte geschikt

Verticale radiatoren zijn geschikt voor kamers van elke grootte en vorm en brengen essentiële warmte naar die delen van het huis waar geen horizontale radiator kan worden geplaatst.


Elke radiator in dit prachtige assortiment heeft een aanzienlijke capaciteit, die ervoor zorgt dat uw leefruimte snel, efficiënt en gelijkmatig wordt verwarmd, waardoor een huiselijke en knusse sfeer ontstaat die u ziet zodra u door de kamer loopt. Gemaakt van de beste kwaliteit materialen, levensduur en betrouwbaarheid van gebruik zijn gegarandeerd met deze robuuste en duurzame radiatoren.


Winkelen bij Radiatorprijsvechter.nl is eenvoudig, veilig en gemakkelijk, en met ons 30-dagen retourbeleid, kunt u uw nieuwe radiator met volledig vertrouwen kopen. Alsof dat nog niet genoeg is, worden de radiatoren zelf gedekt door genereuze garanties voor extra gemoedsrust.


Een recht op geplaatste radiator neemt minder ruimte in, en is daarmee uiterst geschikt voor kleinere ruimtes of ruimtes waar u geen lange radiator wilt plaatsen, dit kan zijn door dat het niet past bij de uitstraling van het vertrek bijvoorbeeld.


Indien u toch liever een bijzonder design wilt, dan kunt u ook eens kijken bij onze designradiatoren of badkamerradiatoren