Verticale radiator kopen?

Verticale radiatoren met een hoog vermogen

Hoge Radiatoren | Al verkrijgbaar vanaf €87,-

Verticale radiator kopen?

Weet je nog niet welke radiator je nodig hebt? Bekijk onze tips! 

Thermrad Vertical Plateau radiatoren met extra hoge kortingen!!


Verticale Radiator met hoog vermogen

Een ruim assortiment goedkope verticale radiatoren met een hoog vermogen.

Deze radiatoren zijn hoge smalle radiatoren die door de afmeting zeer praktisch zijn voor plaatsing in kleine ruimtes. Smal en hoog = ruimte besparend. Een hoge paneelradiator is ideaal voor het verwarmen van grote ruimten, produceert veel warmte en is verkrijgbaar in verschillende maten en types. 


Smalle hoge radiatoren als er weinig ruimte is

De volledige hoogte van de ruimte wordt door deze verticale radiatoren benut waardoor al snel de juiste warmteafgifte behaald kan worden.

Rechtopstaande radiatoren zijn radiatoren die smal en hoog zijn en nemen weinig ruimte in beslag. Vaak wordt voor een verticale radiator gekozen als een standaard maat niet mogelijk is. Er zijn veel mogelijkheden in soorten en maten. Wilt u radiatoren met een geribbelde plaat of een vlakke plaat? Of toch liever een designradiator die mooi aansluit bij uw interieur? Dit alles is verkrijgbaar in een verticaal model.

Strakke vormgeving voor harmonie en evenwicht in uw woonruimte met een plaatsbesparende eigenschap.

Door het gebruik van panelen, is het oppervlak van een deze radiator een stuk groter dan dat van een platte radiator. Dit maakt dat de verticale paneelradiator veel warmte produceert en af kan geven aan de omgeving.


Lange en hoge paneelradiatoren kunnen verticaal bevestigd worden, en zijn er in platte en geribbelde uitvoeringen.

 

Ons aanbod bestaat uitsluitend uit A-merken zoals Thermrad, en Henrad verticale radiatoren. Het assortiment bestaat uit vlakke modellen zoals de Henrad Alto Plan en Thermrad Vertical Plateau of Henrad Alto Line maar ook modellen met een geribbelde plaat zoals de Thermrad Verti Compact. Het aanbod verticale radiatoren is verkrijgbaar met een hoogte vanaf 1.80 meter, en loopt op tot 2,2 meter.

Maak optimaal gebruik van de beperkte ruimte op de muur en maak het uiterlijk van een erfgoedinterieur compleet met een prachtige gietijzeren verticale stijlradiator uit ons traditionele kolombereik.

Verkrijgbaar in een keuze uit glamoureuze afwerkingen en in een breed scala van maten, deze verticale radiatoren brengen een vleugje authenticiteit in uw leefruimte en voltooien de look die u probeert te bereiken.

 

Verticale modellen voor elke ruimte geschikt

Verticale radiatoren zijn geschikt voor kamers van elke grootte en vorm en brengen essentiële warmte naar die delen van het huis waar geen horizontale radiator kan worden geplaatst.

 

Elke verticale radiator in dit prachtige assortiment heeft een aanzienlijke capaciteit, die ervoor zorgt dat uw leefruimte snel, efficiënt en gelijkmatig wordt verwarmd, waardoor een huiselijke en knusse sfeer ontstaat die u ziet zodra u door de kamer loopt. Gemaakt van de beste kwaliteit materialen, levensduur en betrouwbaarheid van gebruik zijn gegarandeerd met deze robuuste en duurzame verticale radiatoren.

 

Winkelen bij Radiatorprijsvechter.nl is eenvoudig, veilig en gemakkelijk, en met ons 30-dagen retourbeleid, kunt u uw nieuwe verticale radiatoren met volledig vertrouwen kopen. Alsof dat nog niet genoeg is, worden de radiatoren zelf gedekt door genereuze garanties voor extra gemoedsrust.

Een recht op geplaatst model neemt minder ruimte in, en is daarmee uiterst geschikt voor kleinere ruimtes of ruimtes waar u geen lange radiator wilt plaatsen, dit kan zijn door dat het niet past bij de uitstraling van het vertrek bijvoorbeeld.

 

Indien u toch liever een paneelradiator wilt, dan kunt u ook eens kijken bij onze paneelradiatoren

 

Verticale radiatoren zijn de beste radiatoren om het vloeroppervlak te maximaliseren en stijl en waarde toe te voegen aan elke kamer van uw huis. Hoge radiatoren zijn een veelzijdige manier om een ​​kamer warmte en stijl te geven - en omdat ze niet te veel ruimte innemen op de muur, zijn ze perfect voor het creëren van een uitnodigende sfeer in zelfs de kleinste kamers.

 

Ons team van verwarmingsdeskundigen heeft speciaal elk van de verticale radiatoren in onze collectie geselecteerd op basis van de stijl, functie, populariteit en bouwkwaliteit van elk ontwerp - zodat u stijl, comfort en waarde toevoegt aan elke kamer van uw huis - en uw interieurontwerp voor een lage prijs en met gratis bezorging in heel Nederland.

 

Verwarming in een uniek design

Een verticale radiator is perfect voor bijna elke ruimte en verwarmt snel en efficiënt om de hitte en het comfort te bieden die u nodig heeft in de koudere wintermaanden. Van inspirerende ontwerpen voor de badkamer en slaapkamer tot traditionele ontwerpen.